COM TREBALLEM

Som un equip de professionals especialitzats en diferents àrees per així poder-nos adaptar millor a cada cas, a cada persona.

El nostre objectiu és poder-vos atendre segons les vostres necessitats i des d’una perspectiva de treball conjunt amb l’escola i la família. El treball en equip i la formació especialitzada que tenim cada un dels professionals, ens permet aportar-vos l’atenció i el recolzament necessaris.

Procés

Comencem fent una primera visita amb els pares, parlem del que els preocupa, de quins són els problemes pels quals demanen ajuda. Parlem del desenvolupament del nen/a o adolescent i de tot allò referent al seu entorn social, familiar i escolar.
Tot seguit fem un procés de valoració amb l’objectiu de detectar quines dificultats hi ha i com les treballarem. Durant aquest procés coneixem al nen i passem proves específiques per tal d’elaborar un diagnòstic.
Posteriorment ens trobem amb els pares per tal de fer una visita de devolució en la que expliquem el que s’ha detectat i plantegem un pla de treball

Sessions

Les sessions són de 45 minuts per logopèdia i de 1 hora per psicologia.
En alguns tractaments els pares estan a les sessions per tal d’observar com treballem i d’aquesta manera poder aplicar les mateixies estratègies a casa.
El número de sessions que cal fer en el procés de valoració dependrà de cada cas, però podem comptar al voltant de 4 sessions.

VISITA > VALORACIÓ > PLA DE TREBALL