L’EQUIP BRÚIXOLA

irene

Quin és el punt de partida de Brúixola?
Brúixola neix de les ganes de continuar creixent professionalment, de l’ interès i de la curiositat.

L’idea és des del principi, obrir un centre on es puguin oferir diversos serveis relacionats amb la salut mental.

Serveis especialitzats?
Com a psicòloga i terapeuta de família, busco poder atendre a les famílies, i alhora a pacients que requereixen pràctiques especialitzades com la logopèdia, la psiquiatria infantil, d’adolescents o per adults.

Resultat de l’esforç.
Obrir el centre ha estat el resultat d’un esforç continu, d’observació juntament amb la voluntat de servei, de gestionar un equip en el que ens puguem complementar i seguir un mètode conjunt.

Com has confeccionat el teu equip?
A l’hora d’incorporar els membres de l’equip Brúixola, he tingut molta sort. He anat identificant els diferents professionals que en formen part de forma molt progressiva, els he anat coneixent com a resultat de parlar amb molta gent, buscant i fent una selecció.

Avui cada integrant de l’equip aporta uns coneixements de gran valor, el meu paper ha estat en tot moment, veure amb què cada un podria contribuir a Brúixola.

Son tots molt bons professionals, amb molt bon currículum, experiència amplia… així que des de l’inici ja disposàvem d’una direcció en la que treballar, una meta a la que a poc a poc estem arribant.

Quin és el pròxim pas?
Ara, l’objectiu és consolidar l’equip, continuar treballant bé. Que ens coneguin. Sobretot fent la feina ben feta. També tenim idees d’iniciar nous projectes, però ja ho anirem explicant.

Des de Brúixola em plau presentar-vos l’equip de professionals que hi treballem. Som professionals especialitzats en diferents àrees: psicologia, psiquiatria i logopèdia.

Irene Grau Colomer

PSICÒLOGA ·  TERAPEUTA DE FAMÍLIA

Llicenciada en Psicologia per la UdG Col·legiada 10.104 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya. Postgrau en Trastorns Emocionals i de Comportament Infanto juvenils a la UAB. Màster en Teràpia Familiar Sistèmica a l’Escola de Teràpia Familiar de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona (UAB).
Treballo atenent infants, adolescents i famílies.

Dori Espeso Montagud

METGE PSIQUIATRA

Especialista en Psiquiatria infantojuvenil. Màster en Psicopatologia. Màster en Psicoteràpia. Professora a la Universitat de Barcelona i a la Universitat de Califòrnia (USA). És psiquiatra del Centre de Salud Mental InfantoJuvenil (CSMIJ) del Gironès i Pla de l’Estany.

Autora de nombrosos articles científics i ha participat en investigacions sobre trastorns depressius, ansietat, fracàs escolar, TDAH… Atén a nens, adolescents i adults.

Aida Vila Isidoro

LOGOPEDA

Diplomada en Logopèdia per la Universitat Ramón Llull de Barcelona. Màster en Logopèdia Infantil a l’Escola de Patologia del Llenguatge a l’Hospital de Sant Pau i Santa creu (UAB). Tracta els trastorns de la parla, el llenguatge, la veu i la deglució a nivell de prevenció, avaluació, diagnòstic i en el seu tractament.

Teresa Busquets Prat

PSICÒLOGA ·  TERAPEUTA DE FAMÍLIA

Psicòloga per la UAB i Terapeuta Familiar formada al Centre d’Estudis Sistèmics de Girona i a l’Escola de Teràpia Familiar de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona. Del 1991 al 2006 ha treballat com a psicòloga i coordinadora de l’Equip d’Atenció a la Infància i l’Adolescència Supracomarcal de la Garrotxa. Des del 2006 treballa a la Xarxa de Salut Mental (CSMIJ) de l’Alt Empordà. Atén a famílies.

Cristina Amoedo Cibeira

PSICÒLOGA

Llicenciada en Psicologia per la UDG. Té un màster en Discapacitat intel·lectual i autisme a la Universitat Catòlica de València i un altre en Atenció Precoç a ISEP Barcelona. Curs de Postgrau en Trastorns del desenvolupament, l’aprenentatge i conducta a la Universitat de Girona i actua. Ha treballat com a psicòloga del Centre Escolar Empordà, i de la Fundació Altem en diversos serveis per a persones amb discapacitat intel·lectual i autisme. Realitza exploracions diagnòstiques i tractaments en dificultats en el desenvolupament, autisme, aprenentatge, discapacitat intel·lectual i altes capacitats.

Compartim el compromís i la implicació professional en els casos que treballem.